Svenska Historiska Föreningens e-postlista

E-postlistan, som har cirka 450 prenumeranter och i första hand vänder sig till Svenska Historiska Föreningens medlemmar, är till för att sprida information om sådant som är av intresse för svensk historievetenskap. Det kan vara nyutkomna böcker, länkar till artiklar, lediga tjänster, tillsatta tjänster eller inbjudningar till seminarier och konferenser. Listan är inte till för diskussion.

För att prenumerera på listan och ta emot information, gör så här: Sänd en e-post till <Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.;. Skriv inte något i ämnesrutan, lämna den tom. Skriv bara "subscribe historia" i brevet, inget mer. Du får sedan ett svar där Du ombeds bekräfta att Du vill bli medlem. När Du har blivit medlem kan Du sända ut information på listan. Använd adressen <Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.;.

För att ändra e-post eller andra uppgifter eller för att lämna listan, gå till sidan för e-postlistan på Sunets webbplats.

Svenska Historiska Föreningen, som äger listan, förbehåller sig rätten att plocka bort meddelanden eller stänga av den som sänder meddelanden som kan uppfattas som sexistiska, rasistiska eller i annat avseende kränkande eller ringaktande.

 

Svenska Historiska Föreningen
Universitetsvägen 10 A:918
106 91 Stockholm

 

Webbredaktör: Anna Friberg

 

Kansli: Nils Fabiansson